Alapítvány

A Te Jövődért Alapítvány

alapítvány

Az alapítványt iskolánk jelenleg már nyugdíjas tanítónője, Mohácsi Mihályné alapította. Az ötlet az iskola vezetőségétől indult.

Az alapítvány céljául tűzte ki az iskolában folyó oktató és nevelő munka segítését, támogatását. Az előző években önkormányzati támogatásokból, adományokból és szelektív hulladékgyűjtésből származó bevételeink voltak.

Sokrétűen használtuk fel a befolyt összeget. Igyekeztünk minden „rászoruló” területet segíteni. Így például az alsó tagozat CD- lejátszóval, szótárakkal, foglalkoztató füzetekkel gazdagodott. Támogattuk a barkács szakkör munkáját, érmekkel a helyi diákolimpiákat, a honfoglalás kori történelmi projektet, illetve az oktatást segítő eszközöket vásároltunk.

A tavalyi évben egy nagyobb értékű sportszert szereztünk be, szabadtéri kosárlabdapalánkot. Felállítását tavaszra tervezzük. Támogatást kértünk a karácsony megünnepléséhez, CD-ket, verseskönyveket, dekorációs anyagokat vettünk.

A 2013-as évtől már gyűjthetjük az adóból származó 1%-okat. Kérjük, ajánlja fel jövedelemadójának 1%-át A Te Jövődért Alapítványnak!

Rajtunk keresztül támogatni fogja az iskolánkba járó gyermekeket. A felajánlásokat nagyon köszönjük, örömmel fogadjuk.

Adószám: 18207972–1–19